ProComfort®

o.b ProComfort Gamma

o.b.® ProComfort® tampons met hun revolutionaire Dynamic Fit™ technologie en betrouwbare SilkTouch®-oppervlak die bijzonder gemakkelijk inbrengen en verwijderen mogelijk maken.

Hoe geeft o.b.® ProComfort® mij meer comfort en tegelijkertijd een betrouwbare bescherming?
  • Dynamic Fit™ technologie met 3D-expansie past zich na het inbrengen aan uw lichaam aan en helpt de opgevangen vloeistof efficiënt naar boven te leiden via aaneensluitende groeven.
  • Met SilkTouch® huls voor probleemloos inbrengen.

Wanneer is ProComfort® de perfecte keuze voor mij?o.b.® ProComfort® in de absorptiecategorie Mini is vooral geschikt voor beginners, op lichte tot middelzware dagen en voor de meeste vrouwen bij wie de menstruatie licht tot normaal is, bijvoorbeeld bij gebruik van hormonale anticonceptie.

Als je net begint met het gebruik van tampons, zijn o.b.® ProComfort® Mini de beste o.b.® tampons, omdat ze heel gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn klein, slank, hebben een smalle ronde top en voelen zijdezacht aan door het SilkTouch® omhulsel.

o.b.® ProComfort® Mini zijn de perfecte keuze als u uw dochter voor het eerst kennis laat maken met tampons.
Welk ProComfort® product is het beste voor mij?o.b.® ProComfort® is beschikbaar in verschillende absorptievermogens om te kunnen voldoen aan jouw beschermingsbehoeften, afhankelijk van de zwaarte van je menstruatie.

Ontdek het juiste product met onze productselector.

Mini

o.b ProComfort™ Normal

Normal

Super

o.b. ProComfort™ Super Plus

Super Plus