ProComfort®
o.b.® ProComfort® tampons zijn ontworpen met Smooth Technology en een uniek, zijdezacht SilkTouch® omhulsel voor het gladste oppervlak en de gemakkelijkste inbrenging die o.b.® ooit heeft geboden. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk en comfortabel in gebruik, zelfs op lichte dagen of als je net begint met het gebruik van tampons.

Hoe geeft o.b.® ProComfort® mij meer comfort en tegelijkertijd een betrouwbare bescherming?

  • o.b.® ProComfort® met het unieke, zachte SilkTouch® omhulsel glijdt soepel voor gemakkelijk inbrengen en verwijderen en biedt een optimaal draagcomfort.
  • Smooth Technology is de nieuwste verbetering voor een nog gladder tamponoppervlak.
  • Gebogen groeven leveren een betrouwbare bescherming: vocht wordt doeltreffend naar de kern van de tampon geleid.


Wanneer is ProComfort® de perfecte keuze voor mij?

o.b.® ProComfort® zorgt voor gemakkelijk inbrengen en verwijderen. o.b.® ProComfort® Mini en Light Days worden speciaal aangeraden voor beginners, gedurende lichtere dagen, en voor de meeste jonge vrouwen als hun menstruatie lichter is dan normaal, bijvoorbeeld bij het gebruik van hormonale anticonceptie.

Als je net begint met het gebruik van tampons, zijn o.b.® ProComfort® Mini of Light Days de beste o.b.® tampons, omdat ze heel gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze zijn klein, slank, hebben een smalle ronde top en voelen zijdezacht aan door het SilkTouch® omhulsel.

o.b.® ProComfort® Mini en Light Days zijn de perfecte keuze als u uw dochter voor het eerst kennis laat maken met tampons.

Welk ProComfort® product is het beste voor mij?

o.b.® ProComfort® is beschikbaar in verschillende absorptievermogens om te kunnen voldoen aan jouw beschermingsbehoeften, afhankelijk van de zwaarte van je menstruatie.

Ontdek het juiste product met onze productselector.
 

o.b.® ProComfort™ Mini

Mini

o.b. ProComfort® Light Days

Light Days

o.b ProComfort™ Normal

Normal

o.b ProComfort™ Super

Super

o.b. ProComfort™ Super Plus

Super Plus