Mini
Probeer o.b.® ProComfort® met Dynamic FitTM technologie voor ultiem comfort*
 
Dag
Bloeding
x16
  • image
  • image
x32
  • image
  • image
  • image
  • image
NIEUWE: o.b.® ProComfort® met Dynamic FitTM technologie en SilkTouch® huls voor ultiem comfort* en betrouwbare bescherming.
Dynamic Fit™ technologie met 3D-expansie past zich na het inbrengen aan uw lichaam aan en helpt de opgevangen vloeistof efficiënt naar boven te leiden via aaneensluitende groeven.

Met SilkTouch® huls voor probleemloos inbrengen. Ook geschikt voor lichte dagen.

o.b.® ProComfort® Mini is heet meest geschikt voor beginners en voor lichte tot normale menstruatie.

*binnen o.b.® assortiment
Vide mere om o.b.® ProComfort®
1
o.b.® ProComfort® Mini heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 7.
Rated 5 van de 5 door uit prima ik was dit jaar op vakantie naar ibiza toen werd ik ongesteld ik dacht even dat ik de hele vakantie niet kon zwemmen maat gelukkig zij mijn moeder dat ik mini tampons moest proberen dit was echt helemaal perfect alleen misschien ook een tip om mini tampons te maken voor s'nachts want die grote zijn nog wat te groot en gewone mini durf ik niet aan want ik word snachts nooit wakker dus ja de tip om mini nacht tampons te ontwikkelen verder helemaal top een dike 10 eigenlijk groetjes van meisje13
Datum plaatsing: 2016-08-22
Rated 4 van de 5 door uit Goede tampons! Gelijk de eerste dag dat ik menstrueerde gebruikte ik deze tampons, toen nog in combinatie et maandverband omdat ik het nog niet helemaal vertrouwde. Ik heb nooit een spatje bloed op mijn maandverbandje gehad. Alleen na drie uur zit hij wel echt vol. Dat moet je hem wel vervangen, anders gaat hij lekken.
Datum plaatsing: 2016-05-11
Rated 3 van de 5 door uit Het ligt eraan Ik gebruik sinds gisteren 11 maart 2016 de ob mini's. Ik ben 14 en ik vind menstrueren erg vervelend met maandverband. Ik vind het vies en niet prettig. Ik heb toen een tijd wc papier tussen mijn maandverband gedragen omdat ik het echt vreselijk vond. Nadat mijn moeder het had ondekt ben ik overgestapt op tampons. Ik merk dat het even wennen was. Ze zitten redelijk snel vol, dus gebruik ik ook normalen. Het is makkelijk in gebruik, alleen vind ik het koort wel wat kort.
Datum plaatsing: 2016-03-12
Rated 5 van de 5 door uit Zeer tevreden Ik ben zeer tevreden over dit product. Het is makkelijk om in te brengen en soepel.
Datum plaatsing: 2016-01-22
Rated 4 van de 5 door uit goed voor de minder zware dagen van de menstruatie ik zelf gebruik ze voor de minder zware dagen van de menstruatie. ik raad het aan om ze om de 1,5/2u te wisselen anders wilt hij soms nog een beetje lekken. voor de rest ben ik erg blij met het product. je voelt het niet zitten.
Datum plaatsing: 2016-03-25
Rated 5 van de 5 door uit eerste ervaring met ProComfort mini deze tampon gebruik ik voor als ik op het einde van mijn menstruatie ben, op mijn laatste 2 dagen gebruik ik deze tampon heerlijk dat deze er ook zijn voor de mindere hevige dagen, deze zou ik iedereen aanraden die geen hevige menstruatie heeft
Datum plaatsing: 2016-10-29
Rated 5 van de 5 door uit Fijn product Ik heb dit al bij mijn eerste menstruatie zonder problemen kunnen gebruiken en nog nooit doorgelekt
Datum plaatsing: 2016-10-30

Jouw zoekresultaten