Super
Probeer o.b.® ProComfort® met Dynamic FitTM technologie voor ultiem comfort*
Dag
Bloeding
x16
  • image
  • image
x32
  • image
  • image
  • image
  • image
NIEUWE: o.b.® ProComfort® met Dynamic FitTM technologie en SilkTouch® huls voor ultiem comfort* en betrouwbare bescherming.
Dynamic FitTM technologie met 3D-expansie past zich na het inbrengen aan uw lichaam aan en helpt de opgevangen vloeistof efficiënt naar boven te leiden via aaneensluitende groeven.

Met SilkTouch® huls voor probleemloos inbrengen.

o.b.® ProComfort® Super is heet meest geschikt voor zware menstruatie.

*binnen o.b.® assortiment
Vide mere om o.b.® ProComfort®
1
o.b.® ProComfort® Super heeft als beoordeling 4.7 van de 5 door 3.
Rated 4 van de 5 door uit Geweldig egt een top product!! Ik koop deze altijd omdat hij goed werkt voor mij met mij zware dagen. Misschien nog een beetje groter. En alsjeblieft kan het niet goedkoper???
Datum plaatsing: 2015-12-23
Rated 5 van de 5 door uit eerste ervaring met ProComfort Super deze tampon ben ik een jaar geleden gaan gebruiken ik ben toen overgestapt van maandverbanden naar tampons en heb er tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van ik bloed altijd heel erg en maanverbanden voelde ik mij niet meer fijn bij nu kan ik gaan en staan weer ik wil zonder iedere keer te er aan herinnert te worden dat je ongesteld bent omdat althans ik toch het gewoon uit mij voelde stromen, ik zou deze aan iedereen de hevig bloed willen aanraden heerlijke tampon om in te brengen te dragen en uit te halen
Datum plaatsing: 2016-10-29
Rated 5 van de 5 door uit Zeer goed Fijnste tampons ik gebruik geen andere tampons dan die van ob
Datum plaatsing: 2016-06-07

Jouw zoekresultaten