Je menstruatieverloop verandert tijdens de menstruatie zelf en in de loop van je leven: de ene keer is de bloeding zwaar, de andere keer licht, en weer een andere keer onregelmatig. Ontdek welke factoren de zwaarte van de menstruatie kunnen beïnvloeden en welke o.b.® oplossing het beste bij je wisselende behoeften past.

Onregelmatige cyclus

Het is volkomen natuurlijk dat je menstruatie tijdens de menstruatie zelf en in de loop van je leven verandert. Ontdek waar het door komt en welke o.b.® oplossing het beste bij je wisselende behoeften past.

Menstruatie na de geboorte

Hartelijk gefeliciteerd – je hebt net een kind gekregen! Je zult zeker merken dat er een paar dingen aan je lichaam zijn veranderd. Mogelijk is de bloeding tijdens de menstruatie nu sterker en passen de tampons die je altijd gebruikte niet meer goed. Lees hier meer over de periode na de geboorte, je mogelijk nieuwe behoeften en de optimale bescherming die o.b.® je kan bieden.

Menstruatie in de overgang

Met de overgang wordt er weer een nieuwe bladzijde omgeslagen. Sommige vrouwen merken nauwelijks veranderingen, terwijl anderen de symptomen van de menopauze (climacterium) als zeer onaangenaam ervaren. Als bij jou ook symptomen optreden, hoef je je geen zorgen te maken: er zijn veel manieren om ze te verzachten.

Kan ik 's nachts tampons gebruiken?

Ja, je kunt 's nachts tampons gebruiken! Probeer o.b.® ProComfort® Night! Zou het niet fijn zijn om fris wakker te worden tijdens je menstruatie, wetende dat je goed beschermd bent tijdens de nacht? Ondanks alle bakerpraatjes mythes die er de ronde doen, kan je 's nachts gewoon tampons gebruiken. o.b.® ProComfort® Night tampons zijn ontworpen met de unieke SilkTouch beschermvleugels voor een hele nacht optimale bescherming en comfort. Zo hebben we dat voor elkaar gekregen...