Kan ik de tampons de hele nacht door dragen?

Je kunt de tampons gerust de hele nacht door dragen. Miljoenen vrouwen dragen immers elke nacht tampons tijdens hun menstruatie. Maandverband wil nog wel eens opfrommelen of draaien waardoor het niet op z'n plaats blijft zitten, maar met tampons kan je vrij bewegen.

o.b.® tampons hebben respect voor je lichaam. Ze werden ontworpen door een gynaecologe om in harmonie met je lichaam te werken. In tegenstelling tot maandverband, nemen ze het vocht binnen in het lichaam op doordat ze gelijkmatig uitzetten en zich langzaam aanpassen aan je lichaam. Voor onze o.b.® tampons gebruiken we sterk absorberende vezels die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen, dezelfde standaarden die worden aangehouden voor niet-steriel chirurgisch 'katoen'*. Een o.b.® tampon neemt het vocht beetje bij beetje op zodat de tampon zich geleidelijk volzuigt zonder het natuurlijke proces van de bloeding te blokkeren. 

o.b.® ProComfort® Night biedt je een nacht lang extra bescherming door de unieke SilkTouch® beschermende vleugels. Je kunt de tampons de hele nacht tot maximaal 8 uur lang dragen. Je moet er alleen aan denken de tampon vlak voor je naar bed gaat in te brengen en 's morgens direct weer te verschonen. 
 
 * Volgens de Europese farmacopee