Kan ik 's nachts tampons gebruiken?

Ja, je kunt 's nachts tampons gebruiken! Probeer o.b.® ProComfort® Night! Zou het niet fijn zijn om fris wakker te worden tijdens je menstruatie, wetende dat je goed beschermd bent tijdens de nacht? Ondanks alle mythes die er de ronde doen, kan je 's nachts gewoon tampons gebruiken. o.b.® ProComfort® Night tampons zijn ontworpen met de unieke SilkTouch® beschermvleugels voor een hele nacht optimale bescherming en comfort. Zo hebben we dat voor elkaar gekregen...De hele nacht schoon, beschermd & comfortabelIn tegenstelling tot maandverband zijn o.b.® ProComfort® Night tampons zo comfortabel dat je niet merkt dat je ze draagt en je met een heel natuurlijk en onbezwaard gevoel naar bed gaat. o.b.® ProComfort® Night is de enige tampon voor 's nachts met de unieke SilkTouch beschermende vleugels. Zij gaan zachtjes open en passen zich geleidelijk aan de individuele vorm van je lichaam aan terwijl het vocht veilig naar de kern wordt geleid. Zo blijf je de hele nacht goed beschermd. Het unieke SilkTouch omhulsel zorgt er daarnaast voor dat je de tampon voor het slapen gaan gemakkelijk kunt inbrengen en na het opstaan ook weer gemakkelijk kunt verwijderen. Dankzij het comfort en de bescherming van SilkTouch slaap je prima en word je wakker met een schoon en fris gevoel!
 De hele nacht zeker van bescherming 
o.b.® tampons hebben respect voor je lichaam. Ze zijn ontworpen door een gynaecologe en werken in harmonie met je lichaam. In tegenstelling tot maandverband, nemen ze het vocht binnen in het lichaam op doordat ze zich gelijkmatig en langzaam aanpassen aan je lichaam. Voor onze o.b.® tampons gebruiken we sterk absorberende vezels die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen, dezelfde standaarden die worden aangehouden voor niet-steriel chirurgisch 'katoen'*. Een o.b.® tampon neemt het vocht beetje bij beetje op zodat de tampon zich geleidelijk volzuigt zonder het natuurlijke proces van de menstruatie te blokkeren. 
 
Breng de o.b.® ProComfort® Night tampon gewoon vlak voor je naar bed gaat in en verwijder hem 's ochtends gelijk weer. Zelfs als je de tampon 's nachts langer draagt dan je hem overdag normaal draagt, kun je beginnen met dezelfde maat tampon die je gewoonlijk overdag draagt. Als je dat niet prettig vindt, kan je een product proberen met een hogere absorptiegraad. 
 
o.b.® ProComfort® Night is getest door gynaecologen en miljoenen vrouwen gebruiken 's nachts altijd een tampon tijdens hun menstruatie.
 
 * Volgens de Europese farmacopee