Super Plus

Probeer o.b.® Original Super Plus met gebogen groeven voor een betrouwbare bescherming!

Dag
Bloeding
x16
  • image
  • image

Met StayDry-technologie voor het droog houden van de koordje en een schoon gevoel. De gebogen groeven leidt het vocht doeltreffend de kern van de tampon in.

o.b.® Original Super Plus is heet meest geschikt voor zeer zware menstruatie.

Meer weten over o.b.® Original
1
o.b.® Original Super Plus heeft als beoordeling 4.0 van de 5 door 3.
Rated 5 van de 5 door uit Zo gemakkelijk! Dit zijnnect de beste tampons die ik tot nu toe geprobeerd heb. Eerst de kleintjes maar die hielen niet alles, daarna een goedkoop merk waarvan er allemaal watjes loslieten, nu deze en ik ben er zo blij mee! Het werkt zo makkelijk en door het dunne laagje gaan ze er zo makkelijk weer uit zonder dat er watjes echterblijven! Top!!
Datum plaatsing: 2017-08-21
Rated 5 van de 5 door uit Fantastisch Product Zo tevreden met deze en de super.. ze nemen alles mega goed op. Ik wil gewoon deze original versie en totaal niet de pro comfort (die nemen bij mij maar de helft op en dan lek in door en zit me tampon half gevuld).. lekker de originale..
Datum plaatsing: 2017-04-04
Rated 2 van de 5 door uit Verpakking Ik gebruik al zolang ik een menstruatie heb tampons. Maar sinds er een nieuwe manier van verpakken is (het losdraaien van het cellofaantje erom) begint OB mij te irriteren. Vooral 's nachts als ik mij ga verschonen, dan krijg ik soms dat cellofaantje er niet af zonder mijn tanden te gebruiken. Geef mij die oude verpakking maar weer terug. Met de tampon zelf heb ik totaal geen problemen, het gaat echt om de verpakking.
Datum plaatsing: 2016-05-29

Jouw zoekresultaten