Miljoenen vrouwen krijgen tijdens de dagen rond de menstruatie te maken met zeer uiteenlopende menstruatieklachten, zoals prikkelbaarheid, vermoeidheid of krampen. Hier vind je waardevolle tips om je tijdens en rondom de menstruatie fit te blijven voelen – zoals op elke andere dag – en volop van het leven te genieten.

PMS: Premenstrueel syndroom

Ben je opeens humeurig of prikkelbaar? Komen hoofdpijn en gevoelige borsten je bekend voor? Maak je geen zorgen. Miljoenen vrouwen krijgen met deze symptomen van het premenstrueel syndroom (PMS) te maken. Een paar eenvoudige tips kunnen al een wereld van verschil maken bij het bestrijden van deze symptomen. Zodat je ook op deze dagen kunt blijven doen waar je blij van wordt.

Menstruatiepijn en andere menstruatieklachten

Heb je tijdens de menstruatie vaak last van een trekkend gevoel in de onderbuik? Ben je geprikkeld en moe? Je bent niet de enige – elke vrouw heeft dat tijdens haar menstruatie wel eens meegemaakt. Als je de oorzaken van menstruatiepijn en andere klachten beter begrijpt en een paar tips opvolgt, zal je je ook tijdens je menstruatie goed voelen. Zoals op elke andere dag.

Tampons maten: De beste o.b ® oplossing voor jou

Met o.b.® tampons heb je volledige bewegingsvrijheid, optimaal comfort en elke dag van je menstruatie de juiste bescherming. Je voelt je goed en zelfverzekerd, waar je ook bent en wat je ook doet!