ProComfort® Night

o.b. ProComfort Night
Heb je 's nachts behoefte aan extra bescherming? 

Doordat o.b.® ProComfort® Night is ontworpen met beschermende SilkTouch® vleugels, is de tampon ideaal voor gebruik tijdens de nacht en biedt het tot 8 uur lang bescherming. Zo kan je je de hele nacht zeker voelen. o.b.® ProComfort® Night - betrouwbaar bij nachtelijk gebruik!

Je kunt 's nachts onbezorgd Tampons gebruiken. Dat doen trouwens miljoenen vrouwen elke nacht tijdens hun menstruatie. Hoewel je tampons ’s nachts langer draagt dan overdag kun je toch dezelfde absorptiegraad gebruiken. Als je dat niet prettig vindt, dan kun je een product met een hogere absorptiegraad proberen. Wij adviseren de tampon in te brengen voor het slapengaan en te vervangen zodra je opstaat.

o.b.® ProComfort® Night geeft je niet alleen de extra bescherming die je 's nachts nodig hebt, maar blijft ook de hele nacht veilig op z'n plaats zitten.

Wat zorgt ervoor dat o.b.® ProComfort® Night anders is? De unieke en comfortabele SilkTouch® beschermende vleugels ontvouwen zich zachtjes, passen zich langzaam aan de vorm van je lichaam aan en geven daardoor een betere bescherming, zelfs als je ligt. Bovendien vangen de vleugels vocht op dat bij andere tampons soms ontsnapt. Het vocht wordt door de vleugels opgevangen en naar de kern van de tampon geleid, waar het veilig wordt opgevangen door de absorberende vezels van de tampon. Bovendien blijft o.b.® ProComfort® Night met zijn superzachte beschermende vleugels goed op z'n plaats zitten. Door het SilkTouch® omhulsel kan je hem gemakkelijk inbrengen en verwijderen. Zo voel je je fris tot de volgende ochtend!

o.b.® ProComfort® Night - een nacht - een tampon! 

Welk o.b.® ProComfort® Night product is het beste voor mij? o.b.® ProComfort® Night is beschikbaar in de absorptiegraden Normal en Super.

Onze productselector kan je helpen bij het kiezen van het product dat het beste bij je past. ​

Normal

Super

o.b.® ProComfort Night Super