Nuttige links

Veränderungen bei der Periode

Veranderingen in de menstruatie

o.b.® - al meer dan 70 jaar de metgezel van vrouwen

o.b.® verbetert al meer dan een halve eeuw het leven van vrouwen en heeft hen in deze periode ongeëvenaarde veranderingen gebracht. Ontdek hier hoe de Europese marktleider voor tampons in de loop der jaren de vrouwelijke hygiëne heeft veranderd en hoe we erin geslaagd zijn om nieuwe, verbeterde producten op de markt te brengen. Ontdek hier meer over de geschiedenis van o.b.®.

Mutter redet mit Tochter

Duurzaamheid: Zorgen voor het milieu en voor onze klanten

Voortdurend zorg dragen voor het milieu en voor onze klanten is heel belangrijk voor ons. Wij zijn van mening dat de gezondheid van een vrouw onlosmakelijk verbonden is met de gezondheid van het milieu. Ons doel is om tegen 2025 zoveel mogelijk biologische en duurzame bestanddelen te gebruiken met het oog op een gezonde planeet, terwijl we de betrouwbare bescherming blijven bieden waarvoor o.b.® al decennialang bekendstaat. Meer informatie over de duurzaamheid van onze o.b.® tampons vind je op de pagina duurzaamheid.

Junge Frau lacht

Kwaliteit waarop ik kan vertrouwen

Waarom is kwaliteit zo belangrijk? In Duitsland alleen worden jaarlijks ongeveer 1,2 miljard o.b.® tampons verkocht, en ze worden ook geëxporteerd naar meer dan 40 landen over de hele wereld. Tampons maken een integraal deel uit van het leven van miljoenen vrouwen en meisjes. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van o.b.®, en we doen er alles aan om dit vertrouwen in stand te houden. Ontdek meer over de productie en de bestanddelen die gebruikt worden in onze tampons onder 'Bestanddelen'.

Veränderungen bei der Periode

Veranderingen in de menstruatie

De o.b.® productzoeker

Welke o.b.® tampon is geschikt voor jou?
Beantwoord vier korte vragen.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over menstruatie,
puberteit en tampons.