Nuttige links

Veränderungen bei der Periode

Veranderingen in de menstruatie

Het lichaam ontwikkelt zich

Mädchen lachen und schneiden Grimassen
Mädchen lachen und schneiden Grimassen

Veranderingen in de puberteit

Stemmingswisselingen, onzuivere huid, een nieuw gevoel voor het lichaam. De vele veranderingen tijdens de puberteit leiden vaak tot onzekerheid. Maar de fysieke ontwikkeling is volkomen normaal en mooi. We willen jou vergezellen tijdens jouw spannende ontwikkeling en je handige informatie en tips geven over je pubterteit.

Blijf gewoon scrollen als je meer wilt ontdekken over de individuele fases van de puberteit, en als je de inidividuele veranderingen in het lichaam van een vrouw wilt bekijken met behulp van onze animatie.

Wanneer vindt dit plaats?

Hoe weet ik wanneer ik mijn eerste menstruatie moet verwachten? Hoe kan ik me hierop voorbereiden en hoe voelt het aan? Al deze dingen ontdek je hier: De eerste menstruatie.

Veranderingen in de puberteit

Een meisje groeit langzaam tot een volwassen vrouw - de sensaties en de visie op het leven veranderen.Veranderingen in de puberteit maken deel uit van het natuurlijke proces van opgroeien en het bereiken van wat seksuele volwassenheid wordt genoemd. Hier ontdek je alles wat je moet weten in één oogopslag.

Witverlies

Zie je witte vlekken in je ondergoed? Maak je geen zorgen en gefeliciteerd - je bent bezig een vrouw te worden en je eerste menstruatie komt er binnenkort aan. We hebben de belangrijkste informatie over witverlies voor je samengevat.

Informatie voor ouders

De puberteit is vaak een uitdagende fase in het leven. Niet alleen voor jongvolwassenen, maar ook voor de ouders. Zelfs volwassenen weten vaak niet hoe ze moeten omgaan met de vele vragen en de ontwikkeling van hun kinderen. Daarom hebben we wat handige informatie voorbereid voor ouders.

Veränderungen bei der Periode

Veranderingen in de menstruatie

De o.b.® productzoeker

Welke o.b.® tampon is geschikt voor jou?
Beantwoord vier korte vragen.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over menstruatie,
puberteit en tampons.