Nuttige links

Veränderungen bei der Periode

Veranderingen in de menstruatie

o.b.® Dienstverlening voor scholen en praktijken

Lehrerin mit ihren Schülerinnen und Schülern an der Tafel
Lehrerin mit ihren Schülerinnen und Schülern an der Tafel

o.b.® gaat naar school

Het schoolpakket van o.b.® levert al 45 jaar een belangrijke bijdrage aan lessen seksuele opvoeding. Het lesmateriaal ervan is uitgegroeid tot een beproefd en populair didactisch instrument voor seksuele opvoeding.
In 2018 kreeg het didactische materiaal, dat voortdurend verbeterd wordt en gratis content bevat, voor de vierde keer door de 'Society for Education and Information (GPI e.V.)' bekroond met de Comeniuszegel voor doeltreffende pedagogische media voor seksuele voorlichting.

Bestel het huidige schoolpakket makkelijk en gratis op de website https://www.voorlichtingsles.nl/lesmaterialen/lespakket-gratis-bestellen/

Daar vind je ook materiaal en informatie over andere onderwerpen in de vorm van downloadbare lessen. Creëer duidelijke lessen met het vriendelijke bewerkingsprogramma om dia's in te stellen en haal je vordeel uit de praktische tools voor dagelijks gebuik op school.

o.b.® in dokterspraktijken

Gebruik de gratis praktijkpakketten van o.b.® voor gynaecologen en pediaters, en ontvang actuele en medisch-wetenschappelijke mailings over de onderwerpen puberteit, menstruatie en hygiëne.

Tijdens de puberteit zitten jonge meisjes met allerlei vragen en onzekerheden over hun fysieke veranderingen. Om advies voor tieners te ondersteunen, bieden we bruikbaar materiaal aan voor de praktijk, zoals borden met mededelingen en modellen van het bekken, maar ook startsets met educatieve brochures en productmonsters om aan je patiënten te geven.

Bestel je actuele praktijkpakket van o.b.® makkelijk en gratis op https://www.voorlichtingsles.nl/lesmaterialen/lespakket-gratis-bestellen/

Veränderungen bei der Periode

Veranderingen in de menstruatie

De o.b.® productzoeker

Welke o.b.® tampon is geschikt voor jou?
Beantwoord vier korte vragen.

Veelgestelde vragen

Kom meer te weten over menstruatie,
puberteit en tampons.