PRODUCTENVINDER

FASE VAN JE LEVEN

HOE ZOU JE JE MENSTRUATIE OMSCHRIJVEN?

GA JE VOOR HET EERST TAMPONS GEBRUIKEN?

GEEF JE DE VOORKEUR AAN EEN TAMPON MET INBRENGHULS?

Gebruik overdag of 's nachts?

HEB JE SPECIALE WENSEN?

Super Plus
Probeer o.b.® ProComfort® met Dynamic FitTM technologie voor ultiem comfort*
Dag
Bloeding
x16
  • image
  • image
x24
  • image
  • image
  • image
x32
  • image
  • image
  • image
  • image

NIEUWE: o.b.® ProComfort® met Dynamic FitTM technologie en SilkTouch® huls voor ultiem comfort* en betrouwbare bescherming.
Dynamic FitTM technologie met 3D-expansie past zich na het inbrengen aan uw lichaam aan en helpt de opgevangen vloeistof efficiënt naar boven te leiden via aaneensluitende groeven.

Met SilkTouch® huls voor probleemloos inbrengen.

o.b.® ProComfort® Super Plus is heet meest geschikt voor zeer zware menstruatie.

*binnen o.b.® assortiment

Meer weten over o.b.® ProComfort®
1
o.b.® ProComfort® Super Plus heeft als beoordeling 3.5 van de 5 door 11.
Rated 5 van de 5 door uit Super geweldig Ik haal deze product elke maand weer ik zou niks anders meer willen ik ben super tevreden
Datum plaatsing: 2019-01-13
Rated 1 van de 5 door uit Irritatie aan huid! Ik gebruik al jaren de originals en dacht een half jaar geleden ik zal eens de procomfort proberen... maar elke keer als ik het inbracht en later er weer uithaalde had ik een behoorlijke jeuk en geïrriteerde vagina. Dacht dat ik iets van schimmel had ofzo... bleek het de tampon te zijn. Weer terug gestapt op originals en nergens geen last meer van. Vandaag per ongeluk zo’n procomfort ingebracht en alles was weer van slag waardoor ik nu zeker weet dat er een laagje op de procomfort zit waar ik waarschijnlijk allergisch voor ben. Heb alle procomfort weg gegooid en hou het nu echt bij originals!!!
Datum plaatsing: 2018-08-18
Rated 2 van de 5 door uit Slecht sinds de vernieuwing Sinds de vernieuwing, (geen gebogen groeven meer) loopt alles er vrolijk langs.
Datum plaatsing: 2017-08-22
Rated 1 van de 5 door uit Lekt erg snel door Helaas lekt ProComfort al meteen na het inbrengen door. (alsof het niet snel genoeg vocht opneemt ofzo?) met de original geen last van.
Datum plaatsing: 2017-08-22
Rated 5 van de 5 door uit Super fijn Ik koop deze altijd voor m'n heftige dagen. Zodat ik zeker weet dat het goed zit.
Datum plaatsing: 2017-08-21
Rated 5 van de 5 door uit Geweldig Ik word meestal heel erg ongesteld en dan lek ik altijd door. Als ik een normale tampon inhad moest ik om de 2 uur wisselen en ook maandverband ik doen! Nu ik deze Tampon gebruik hoef ik daar helemaal niks meer van, ik lek niet meer door en je voelt de tampon ook helemaal niet.
Datum plaatsing: 2017-08-21
Rated 4 van de 5 door uit Zeer betrouwbaar Ik ben begonnen met de kleinere versie hiervan later ben ik begonnen met deze tampon tedragen en ben nooit meer gestopt met dragen in de maandelijkse periode
Datum plaatsing: 2017-08-21
Rated 1 van de 5 door uit Wat een pokke dingen. Nemen te weinig op. Ik snap dat door het laagje ze makkelijk in brengbaar zijn dat klopt. Maar als ik de super inbreng moet ik het na een uur weer verversen anders lek ik door.. en bij het verwijderen zie ik de tampon totaal niet alles opneemt. Ik kies dus alleen nog maar voor originals
Datum plaatsing: 2017-04-04

Jouw zoekresultaten